Na wspólnej wyprawie po naszej Warszawie. Międzypokoleniowe spacery i gry miejskie dla seniorów.Edycja II

Fundacja Hereditas ma ogromną przyjemność zaprosić seniorów oraz przedstawicieli młodego pokolenia do udziału w drugiej odsłonie projektu pt. „Na wspólnej wyprawie po naszej Warszawie. Międzypokoleniowe spacery i gry miejskie dla seniorów”. Zadanie łączy w sobie zarówno elementy turystyczne jak i kulturowe.
W jego skład wchodzi cykl 6 spacerów o tematyce varsavianistycznej, 3 gry miejskie oraz międzypokoleniowa wycieczka autokarowa po Warszawie.

Realizacja projektu możliwa jest dzięki wsparciu finansowemu Biura Pomocy i Projektów Społecznych Urzędu m.st. Warszawy.

Udział w projekcie jest bezpłatny ;)

Pobierz ulotkę

Lp. Data Działanie Miejsce zbiórki
HARMONOGRAM PROJEKTU
1 25.04.2016; godz.11:00 Legendy Starego Miasta (z okazji 85 rocznicy śmierci Or - Ota - twórcy warszawskich legend Pl. Zamkowy; przy ruchomych schodach (na górze)